خانه / بررسی تأثیر ضرایب علی الرأس مالیاتی بر ساختار صنایع ایران

بررسی تأثیر ضرایب علی الرأس مالیاتی بر ساختار صنایع ایران

 

چکیده:  

هدف اصلی مقاله حاضر، شناسایی تأثیر ضرایب علی الرأس مالیاتی بر ساختار صنایع مواد غذایی و آشامیدنی طی دوره (1391-1387) و تشخیص تأثیر اعمال این ضرایب بر قدرت انحصاری صنایع است. برای رسیدن به این هدف از یک الگوی اقتصادسنجی داده های پانلی و داده های صنایع مواد غذایی و آشامیدنی در سطح کدهای چهار رقمی ISIC استفاده شده است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که افزایش ضرایب مالیاتی علیالرأس، تأثیر نامطلوبی بر ساختار صنایع مواد غذایی و آشامیدنی به شکل افزایش قدرت انحصاری بنگاه ها دارد که مؤید دیدگاه شومپیتر است.

واژه‌های کلیدی: مالیات علیالرأس، صنایع مواد غذایی و آشامیدنی، ساختار صنایع، رگرسیون داده‌های‌ پانلی

نویسندگان:

علی حسین صمدی، زهره احمدی، مهدی امامی میبدی

فصلنامه سیاست های مالی و اقتصادی – دوره 3، شماره 9، بهار 1394.

برای مشاهده کامل مقاله روی فایل مقابل کلیک کنید.   

درباره ی

همچنین ببینید

حمایت های جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین ستودنی است

به گزارش اخبار مذهبی مصلی به نقل از ایرنا ، ‘منیر غنام’ یکشنبه شب در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *